Ajankohtaista

Tervetuloa kirjoitustulkkiyhdistyksen tuleviin tapahtumiin!

Suomen kirjoitustulkit ry. järjestää vuosittain tapahtumia kirjoitustulkkauksesta kiinnostuneille tahoille. Keväisin yhdistys järjestää vuosikokouksensa yhteydessä koulutuspäivän, joka on avoin niin yhdistyksen jäsenille, opiskelijoille sekä kirjoitustulkkauksesta kiinnostuneille. Yhdistys tukee aluetapaamisten järjestämistä Suomen kirjoitustulkit ry:n jäsenille.

Vain jäsenille avoimista tapahtumista kerrotaan tapahtumailmoituksen yhteydessä erikseen. 

Menneet tapahtumat:

Kirjoitustulkkien koulutuspäivät 2024

Kirjoitustulkkien vuosikokous koulutuspäivät järjestettiin Tampereella 22.3.2024. 

Tulevaisuuden tulkkaustaidot -hanke

Diakonia-ammattikorkeakoulun vuosina 2022-2023 toteutettavassa  hankkeessa kartoitetaan etätulkkauksen nykytilannetta ja kehitetään uusia tapoja tehdä etätulkkausta ja kehittää etätulkkauksen osaamista. Hanke koskee niin viittomakielen tulkkausta, kirjoitustulkkausta kuin puhevammaisten tulkkausta. 

Hanke on päättynyt elokuussa 2023.  Hankkeen verkkosivuilta löytyy lisätietoa hankkeen tuloksista sekä etätulkkauksen suositukset niin asiakkaille kuin tulkeille.


Kirjoitustulkkien koulutuspäivät 2023


Suomen kirjoitustulkit ry:n kevään koulutuspäivät järjestettiin perjantaina 24.3.2023. Koulutuspäivät järjestettiin vain etäyhteyksien kautta. Etäyhteyslinkki ja muut ohjeet lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

 

Yhdistyksen etäjäsenilta 18.5. 

Tervetuloa mukaan yhdistyksen etäjäseniltaan.

Kokoonnumme etäyhteyksillä 18.5. klo 18 alkaen keskustelemaan tulkkausalan ajankohtaisista asioista ja vaihtamaan kuulumisia.

Tilaisuus on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.

Ilmoittautumiset 17.5. klo 17.00 mennessä osoitteeseen skry.puheenjohtaja@gmail.com