Ajankohtaista

Tervetuloa kirjoitustulkkiyhdistyksen tuleviin tapahtumiin!

Vain jäsenille avoimet tapahtumat on mainittu ilmoittautumisessa erikseen.
Tulevaisuuden tulkkaustaidot -hanke

Diakonia-ammattikorkeakoulun vuosina 2022-2023 toteutettavassa hankkeessa kartoitetaan etätulkkauksen nykytilannetta ja kehitetään uusia tapoja tehdä etätulkkausta ja kehittää etätulkkauksen osaamista. Hanke koskee niin viittomakielen tulkkausta, kirjoitustulkkausta kuin puhevammaisten tulkkausta.

Kevään 2022 aikana on ollut sidosryhmätapaamisia esimerkiksi etäkirjoitustulkkauksesta ja jatkoa on luvassa. Hankkeen verkkosivuilta löytyy lisätietoa aiheesta.

Yhdistyksen kotisivuja uudistetaan


Olemme vuoden 2021 aikana luoneet uusia kotisivuja. Haluamme tuoda sivuille uutta sisältöä, joita yhdistyksen jäsenet ja kirjoitustulkkauksesta kiinnostuneet ovat toivoneet.

Sivuja päivitetään edelleen. Jos kaipaat kotisivuille tietoa jostain kirjoitustulkkaukseen liittyvästä asiasta, kirjoita hallitukselle etusivun alaosasta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai laita puheenjohtajalle sähköpostia osoitteeseen skry.puheenjohtaja@gmail.com

Suomen kirjoitustulkit ry:n hallitusMenneet tapahtumat:

Kirjoitustulkkien koulutuspäivät

Suomen kirjoitustulkit ry:n koulutuspäivässä päivitettiin osaamista Text on Tap -ohjelmiston parissa ja puhuttiin tekstin tiivistämisestä.

Yhdistyksen etäjäsenilta 18.5.

Tervetuloa mukaan yhdistyksen etäjäseniltaan.

Kokoonnumme etäyhteyksillä 18.5. klo 18 alkaen keskustelemaan tulkkausalan ajankohtaisista asioista ja vaihtamaan kuulumisia.

Tilaisuus on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.

Ilmoittautumiset 17.5. klo 17.00 mennessä osoitteeseen skry.puheenjohtaja@gmail.com